I morges var der ikke meget i hverken køleskab eller fryser og ungerne skreg på flæskestegssandwich og som et andet fatamogana indeholdt køleskabet en næsten 2 kg ribbenssteg helt inde bagerst. Den var (næsten) blevet glemt.
Ud med den på køkkenbordet og få lidt stuetemperatur.
Groft salt, ned mellem ALLE svær.
Frisk kærnet peber og lauerbærblade.
Ind i oven på 175 i 10 minutter.
Ned på 100 og 2 timer.
Op på 225 og grillen på. 10 minutter og afkøling.
Skær fine tykke skiver steg
Smør ciabattabollen med en god mayonaise – gerne en version med chili og læg et godt lag syltede agurker (agurkesalat) på den nederste del af bollen.
Læg rigeligt med flæskesteg eller ribbenssteg ovenpå.
Læg igen et tykt lag rødkål ovenpå stegen. Top med den øverste del af bollen og VOILÁ;
Et stk velduftende og super godt smagende flæskesstegssandwich. Velbekomme!
- 1 hel flæskesteg
- Rødkål
- Agurkesalat
- Chilimayo
- Ciabattaboller
- Steg flæskestegen i 10 min. ved 225 grader
- Sænk varme til 175 i et par timer.
- Slut af for fuld skrald med grill så sværerne bliver sprøde.
- Saml bollen med alle ingredienser.