Opskrifter til Tefal Actifry

Lettere og nemmere madlavning:

Tefal Actifry 2-1 opskrifter og tilbehør
Er du den heldige indehaver af en Tefal Actifry, men mangler du lidt inspiration til, hvad du kan lave i den? Vi har samlet en lang række opskrifter, så du kan forkæle dine smagsløg uden at sprænge grænserne for dit daglige kalorieindtag. Lækkert, ikke?

En Tefal Actifry er en ’sund’ frituregryde, der med kun 1 skefuld olie blandt andet kan lave sprøde pommes frites, stegte grøntsager, lækre kødretter og desserter af forskellig art. Tefal Actifry er en lille ’bordovn’, der kan stege fedtfattigt ’frituremad’ på en nem og lækker måde. Bordovnen er produceret i hærdet plastic og med en udtagelig, teflonbelagt gryde. Det er netop denne teflonbelægning, der gør, at du kan sprødstege din mad med en kun én skefuld olie. Tefal Actifry er ydermere bygget med en indbygget palet, der stille og roligt roterer og vender de madvarer, du har lagt i maskinen. På den måde klarer Tefal Actifry næsten hele din madlavning. Det bliver altså ikke meget nemmere at lave sund mad.

Tefal Actifry er nem at betjene, da den kun er udstyret med tre knapper: Start/stop, plus/minus og timer. Det kræver derfor ikke noget længere kursus at komme i gang med at bruge maskinen – men det ved du måske allerede.

Vi har samlet en lang række lækre opskrifter, så du kan få mest muligt inspiration til, hvilke retter, du kan lave på din Tefal Actifry. Vi har inddelt retterne i tre: Kødretter, tilbehør/grøntsager og desserter. Retterne spænder vidt, så du vil helt sikkert finde noget, der passer til dine smagsløg og behov.

Det er dog vigtigt at sige, at du sagtens kan eksperimentere med andre retter end disse, da en Tefal Actifry egner sig godt til stegning af de fleste typer mad. Det er sådan set kun fantasien, der sætter grænser! God fornøjelse.

Tefal Actifry opskrifter