Bjørn Køkkenmaskine – til den profesionelle husmor

0

Er du træt af køkkenmaskiner, der ikke holder, hvad de lover? Har du fået nok af at stå og ælte din dej i hånden, mens din uduelige hjælper af en køkkenmaskine hoverende står og ser på? Eller er du på udkig efter en køkkenmaskine for allerførste gang? Om det er det ene eller det andet, er sådan set underordnet. Uanset hvad, så findes løsningen nemlig i en Bjørn Teddy-køkkenmaskine. Men hvad er det helt præcist ved denne maskine, der får rigtigt mange anmeldere til at slynge om sig med stjerner?

Bjørn er et brand af danske køkkenmaskiner, der laver køkkenmaskiner med en ualmindelig styrke og kraft. Bjørn lancerede i 1915 sin første maskine, og siden har Bjørn arbejdet med både at udvikle og forbedre brugervenligheden og specifikationerne på deres køkkenmaskiner. Netop derfor er maskinerne fra Bjørn i dag nogle af de mest populære og anmelderroste på markedet.

Den Bjørn-køkkenmaskine, der egner sig bedst til privat brug, har navnet Bjørn Teddy. Denne køkkenmaskine er flere gange blevet kåret som værende bedst i test. Den har bl.a. vundet forbrugerrådet Tænks test af køkkenmaskiner i 2013. Men hvad kan denne maskine som andre køkkenmaskiner ikke kan? Og hvilke muligheder er der med en sådan?

Bjørn Køkkenmaskiner

Specifikationer

Vi har kigget nærmere på Bjørn Teddys specifikationer. Herunder bliver du  guidet igennem maskines kvaliteter, så du hurtigt kan finde ud af, om denne maskine passer til dit behov.

Med eller uden udtræk?

Bjørn Teddy kommer i to udgaver: Med og uden udtræk. Udtrækket bestemmer, om det er muligt at benytte tilbehør eller ej. En Bjørn Teddy-køkkenmaskine uden udtræk er derfor optimal, hvis du kun vil benytte maskinen til at bage- og røreopgaver. Vælger du køkkenmaskinen med udtræk, kan du købe ekstra tilbehør og bruge maskinen som f.eks kødhakker.

Bjøn maskine uden udtræk
[afp id=”139″]

Bjøn maskine med udtræk
[afp id=”140″]

Motor

Bjørn Teddy har en motoreffekt på 500 watt. Hermed er der tale om en meget kraftig køkkenmaskine, der kan bruges til de fleste røreopgaver. Motoren er herudover yderst støjsvag.

Størrelse

Denne køkkenmaskine er stor og tung,  og med sine 16 kilo står den godt fast på køkkenbordet. Maskinen køkkenmaskine har en kapacitet til 5 liter.

Farver

Bjørn Teddy fås fire farver: Rød, sort, hvid og grå.

Tilbehør til Bjørn Køkkenmaskine

Til både modeller med og uden udtræk følger dette tilbehør:

 • Piskeris: Fremstillet i rustfrit stål, og er hermed meget hygiejnisk og nem at rengøre.
 • Spartel: Fremstillet i rustfrit stål med to propelformerede stænger. Hermed er den meget effektiv til sammenblanding af mange forskellige produkter.
 • Dejkrog: Fremstillet i rustfrit stål med en unik konstruktion, der ælter dejen effektivt med mindst muligt friktion og varme. Krogens form er designet, så dejen holdes nede i skålen samtidigt med, at dejen æltes.
 • Stænk/støvskærm: Fremstillet i klar plastic og skal monteres under sikkerhedsgitteret.
 • Ifyldningsbakke i rustfrit stål.
 • Sikkerhedsgitter.

Af ekstraudstyr kan der til en Bjørn Teddy med udtræk købes:

 • En kødhakker
 • En grøntsagsskærer

Bjørn Køkkenmaskine tilbehør

Fordele

Med en Bjørn Teddy-køkkenmaskine følger at hav af fordele. Eksempelvis kan det nævnes, at:

 • Denne maskine er nem at rengøre. Dette skyldes, at den ikke har nogen synlige skruer eller bolte, hvor snavs kan samles.
 • Bjørn Teddy har en ergonomisk betjeningsknap på begge sider af maskinen.
 • Køkkenmaskinen er fremstillet i et stilrent design.
 • Maskinen har en kraftig og støjsvag motor.
 • Der følger 2 års garanti med i købet af maskinen.
 • Der er muligheder for tilkøb af ekstraudstyr, hvis din maskine har et udtræk.
 • Der med denne maskine er tale om en god og solid køkkenmaskine.

Bjørn Røremaskinen

Din nye køkkenmaskine?

Denne køkkenmaskine er god til dig, hvis du ønsker dig en køkkenmaskine af utrolig høj kvalitet, der både er nem at betjene og rengøre. Bjørn Teddy er herudover robust og står derfor godt fast på køkkenbordet. Ydermere er denne køkkenmaskine fremstillet med en ergonomisk betjeningsknap, der gør den yderst brugervenlig.

Hvis du udelukkende har brug for en køkkenmaskine til røre- og bageopgaver, er en Bjørn Teddy uden udtræk udmærket for dig. Hvis du derimod forestiller dig, at du vil benytte dig af eksempelvis en kødhakker, skal du gå efter maskinen med udtræk. Alternativt kan du overveje en lidt mere fleksibel, men knap så kraftig køkkenmaskine, som f.eks. en Ankersrum Assistent Køkkenmaskine.

Du kan se mere om røremaskinen i videoen herunder.

Efterlad en kommentar