Skovbærsorbet

0
Skovbærsorbet
 
Skovbær er et lækkert og friskt sommerbær, der giver en lækker smag i desserter af alle afskygninger. Denne skovbærsorbet er en let syrlig sorbet med en fantastisk farve, der både tilfredsstiller smags- og synssansen. Servér sorbeten som den er eller sammen med diverse sommerbær.
Mængde: 4
Ingredienser
  • 3 æggehvider.
  • 125 g akaciehonning.
  • 30 g flormelis.
  • ½ citron.
  • 300 g skovbær.
  • 1 dl vand.
Instruktioner
  1. Bring vand og honning i kog i en kasserolle.
  2. Tilsæt bær og citron og lad det hele småkoge i cirka 30 minutter.
  3. Hæld blandingen gennem en sigte og ned i en skål.
  4. Pres bærrene i sigten, så kun en lille mængde tør masse bliver tilbage i sigten.
  5. Sæt bær-massen i køleskabet.
  6. Pisk æggehviderne til skum og tilsæt flormelis.
  7. Piske hviderne grundigt til de er helt stivnede og seje.
  8. Bland den stive æggemasse med bærsaften.
  9. Hæld det hele på din ismaskine , og det det afkøle i cirka 40 minutter.
  10. Nedfrys isen yderligere i mindst to timer i fryseren.
Link: http://www.ismaskinen.dk/isopskrift.aspx?cat=1&id=28

Efterlad en kommentar

Anmeld opskriften: