Æblesorbet
Denne sorbet er utrolig nem at lave, da den kun består af tre ingredienser. Hovedingrediensen er æblejuice, og her kan du selv vælge, hvilke type æblejuice, du vil benytte. Vi anbefaler dog, at du benytter dig af en æblemost af høj kvalitet uden tilsat sukker, da det vil give den mest autentiske æblesmag. Server sorbeten som den er eller sammen med eksempelvis brownie.
Mængde: 4
Ingredienser
- ½ liter æblemost.
- 160 g sukker.
- 1 bæger pasteuriserede æggehvider.
Instruktioner
- Kog æblejuice og 125 g sukker sammen. Afkøl det herefter i køleskab.
- Bland resten af sukkeret sammen med æggehviderne.
- Pisk massen godt og længe til en stiv marengsmasse.
- Hæld juicen på din ismaskine, og lad det afkøle i cirka 20 minutter.
- Tilsæt marengsmassen og indfrys sorbeten i yderligere 25 minutter.