Kalkunfilet med grøntsager

0

En sund og lækker middagsret, hvor både kød og grøntsager går op i en højere enhed. Retten serveres som den er eller sammen med eksempelvis ris.

Kalkunfilet med grøntsager
 
Mængde: 4
Ingredienser
  • 600 g. kalkunfilet i strimler.
  • 3 peberfrugter.
  • 4 gulerødder.
  • 100 g broccoli.
  • 2 tomater.
  • 1 løg.
  • 2 fed hvidløg.
  • 2 skefulde olivenolie.
  • ½ glas hvid portvin.
  • ½ skefuld cider-vinaigre.
  • 1 dl vand.
  • Lidt salt.
Instruktioner
  1. Skær både peberfrugter, gulerødder, broccoli, tomater og løg i skiver.
  2. Varm olivenolien op i Tefal Actifry og steg grøntsagerne heri. Lad det stege i 15 minutter.
  3. Tilsæt hakket hvidløg og steg videre i 5 minutter.
  4. Tilføj kalkunstrimlerne til grøntsagerne sammen med portvin, vand og cider-vinaigre. Lad det stege i 10-15 minutter.
  5. Smag til med salt.

Efterlad en kommentar

Anmeld opskriften: