En sund og lækker middagsret, hvor både kød og grøntsager går op i en højere enhed. Retten serveres som den er eller sammen med eksempelvis ris.
Kalkunfilet med grøntsager
Mængde: 4
Ingredienser
- 600 g. kalkunfilet i strimler.
- 3 peberfrugter.
- 4 gulerødder.
- 100 g broccoli.
- 2 tomater.
- 1 løg.
- 2 fed hvidløg.
- 2 skefulde olivenolie.
- ½ glas hvid portvin.
- ½ skefuld cider-vinaigre.
- 1 dl vand.
- Lidt salt.
Instruktioner
- Skær både peberfrugter, gulerødder, broccoli, tomater og løg i skiver.
- Varm olivenolien op i Tefal Actifry og steg grøntsagerne heri. Lad det stege i 15 minutter.
- Tilsæt hakket hvidløg og steg videre i 5 minutter.
- Tilføj kalkunstrimlerne til grøntsagerne sammen med portvin, vand og cider-vinaigre. Lad det stege i 10-15 minutter.
- Smag til med salt.