Is med choko/mint

0
Is med choko/mint
 
Chokolade og mint er en lækker kombination, der aldeles ikke bliver værre af at blive blandt med sukker og mælkeprodukter samt at blive nedfrosset til is. Servér isen alene eller sammen med eksempelvis syltede frugter.
Mængde: 4
Ingredienser
  • 2 æggeblommer.
  • 20 g kakao.
  • 1 ½ dl. piskefløde.
  • 2 dl letmælk.
  • 20 dl flormelis.
  • 3 stk After Eight.
Instruktioner
  1. Pisk æggeblommer, kakaopulver, flormelis og 1 dl mælk grundigt sammen.
  2. Hæld resten af mælken i under omrøring.
  3. Pisk fløden til tynd skum og bland det forsigtigt i blandingen.
  4. Hæld blandingen i ismaskinen og lad det køle ned i cirka 20 minutter.
  5. Hak After Eight-stykkerne i tern og hæld dem i ismaskinen.
  6. Nedkøl isblandingen i yderligere 20 minutter.
Link: http://www.ismaskinen.dk/isopskrift.aspx?cat=2&id=9

Lukket for komentarer.