Choko/lakrids
To traditionelle smagsnuancer i en perfekt kombination af sødt og saltet. En spændende smag, der med sikkerhed vil være et hit som en lækker dessert efter et godt måltid. Servér den gerne som den er eller sammen med lakrids- og chokoladestykker.
Mængde: 4
Ingredienser
- 4 æggeblommer.
- 120 g flormelis.
- 2 tsk. lakridspulver.
- ½ liter piskefløde.
- 100 g mørk chokolade (70%).
- 4 spsk. lakridssirup.
Instruktioner
- Pisk fløden i en skål.
- Pisk æggeblommer og flormelis tykt og luftigt i en anden skål.
- Hæld lakridspulveret i æggemassen.
- Vend forsigtigt fløden i æggemassen.
- Hæld ismassen i din ismaskine og nedkøl det til det ligner softice.
- Hak chokoladen i mindre stykker.
- Kom lakridssirup og chokoladen i lakridsisen og kør det, så det bliver blandet.
- Kom isen i en form og frys den færdig i fryseren.