Estragonkylling med champignoner
Author: Mikkel Kongsfelt
Prep time: 15 Minutter
Cook time: 15 Minutter
Total time: 30 Minutter
Ingredienser
  • 2 kyllingebryster – skåret i tern.
  • 125 g champignon – skåret i skiver.
  • 300 ml hønsebouillon.
  • 0,5 skefuld majsmel (maizena).
  • 100 ml fedtfattig fløde.
  • 1 kvist frisk, finthakket estragon.
  • 50 g skalotteløg – skåret i tynde skiver.
  • 1 skefuld olie.
  • Salt og peber.
Instruktioner
  1. Opvarm din Tefal ActiFry.
  2. Krydr kyllingestykkerne med salt og peber og læg dem i gryden.
  3. Steg dem i olie i cirka 3 minutter.
  4. Tilføj skalotteløg og champignoner.
  5. Lad det stege videre i cirka 7 minutter.
  6. Tilsæt hønsebouillon, maizena og fløde.
  7. Lad det stege i 2 til 3 minutter og tilføj finthakket estragon.
  8. Smag til med salt og peber.
  9. Servér middagsretten varm – eventuelt med en lækker salat.
Recipe by PowerCooking at https://powercooking.dk/udstyrsguide/tefal-actifry/