Opskrift på græskarsuppe
Author: Mikkel Kongsfelt
Prep time: 10 Minutter
Cook time: 20 Minutter
Total time: 30 Minutter
Ingredienser
  • 1 hokkaido græskar
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 liter vand
  • 1 grøntsagsbuillonterning
  • 1 pakke flødeost
  • Lidt cayennepeber
Instruktioner
  1. Skyl og rens græskaret for kerner.
  2. Skær græskarret ud i mellemstore stykker (be-hold skrællen på, den bliver blød når det koges og blendes).
  3. Svits hakket løg og hvidløg i en gryde og tilsæt græskarret. Svits et øjeblik.
  4. Tilsæt vand og buillon og kog i ca. 20 min.
  5. Blend suppen og tilsæt flødeosten.
  6. Blend igen.
  7. Smag til med cayennepeber
Recipe by PowerCooking at https://powercooking.dk/udstyrsguide/blendere/