Black Friday tilbud til køkkenet 2017

0

Så går det løs med Black Friday! Se her, hvor du finder alle de stærke black friday tilbud til køkkenet!!! Vi opdaterer løbende siden her, når vi bliver opmærksomme på nye gode Black Friday tilbud!

Whiteway giver 10-50% rabat på alt!

Se alle de stærke tilbud til køkkenet hos whiteway!

Coop Holder både Black Week og Black Friday!

Hos Coop kan du finde stærke Black Week tilbud, allerede fra d. 21/11 til d. 24/11 på deres Black Week tilbudsside!

Derudover, så holder Coop Black Friday HELE weekenden d. 25/11 – 27/11. Du finder deres tilbud på siden her.

Wupti lægger op til de helt store tilbud

Wupti er en af de butikker, der tidligere har haft de største tilbud på Black Friday – mon ikke de også gør det i år? Frem til Black Friday, holder Wupti opvarmning med 3 skarpe tilbud hver dag – find Wupti's opvarmningstilbud her.

Wupti kickstarter Black Friday allerede torsdag kl. 20:00 – følg med på deres Black Friday tilbudsside her!

Skousen holder også black friday

Hos skousen kan du finde massere af billigt køkkenudstyr, både køkkenmaskiner og hårde hvidevarer til i forvejen lave priser. Sidste år holdt Skousen Black Friday udsalg med 30% rabat – de har ikke offentliggjort deres tilbud i år, men mon ikke det bliver godt. Se mere på Skousen.dk!

GoVita

GoVita giver 20% rabat på alle varer fra fredag d. 25. november til og med mandag d. 28. Du skal bare bruge rabatkoden “blackweekend”. Se f.eks. GoVita's udvalg af lækre Juciemaskiner – den perfekte julegave.

KitchenOne.dk

Kitchenone holder Black Friday med ekstraordinære gode tilbud til køkkenet. Se deres lækre Black Friday tilbud her (åbner først på fredag).

Elgiganten holder massiv black friday

Hos elgiganten.dk har de lagt op til et massivt Black Friday udsalg. De offentliggør først deres tilbud fredag, på siden her.

Efterlad en kommentar