Kartoffelbåde

1

Disse kartoffelbåde er et både lækkert og sprødt alternativ til friturestegte kartoffelbåde. Servér dem til kødretter, hjemmelavede burgers, sammen med hjemmelavet dip osv.

Kartoffelbåde
 
Mængde: 4
Ingredienser
  • 800 g små, uskrællede kartofler.
  • 1 skefuld krydderi (eksempelvis paprika og blandende urter).
  • 3 skefulde urter.
  • 2 skefulde hvedemel.
  • Salt og peber.
Instruktioner
  1. Skær kartoflerne i både.
  2. Skyl bådene i vand, lad dem dryppe af og tør dem grundigt i et viskestykke.
  3. Læg kartoffelbådene i en stor skål. Tilføj urter og krydderier og vend det hele sammen.
  4. Tilsæt mel og vend dette hele sammen igen.
  5. Opvarm olien i Tefal Actifry og steg kartoffelbådene i 35-40 minutter.
  6. Smag til med salt og peber.

1 kommentar

  1. Peter Christensen

    Kan ikke finde ud af følgende.

    Jeg har frosne pomfritter , hvordan laver jeg dem i actifry.

    Der sidder en spade i gryden , skal den blive i når man laver pommes .?og andre ting

    Kan man lave frosne færdige pommes duchesse og skal de i den storegryde med spaden. Skal den så blive i , eller laver man det i den øverste pande

Efterlad en kommentar

Anmeld opskriften: