Daim-is

0
Daim-is
 
Daim-is er en evig succes, der med både en cremet og knasende konsistens er utrolig lækker og velsmagende. Servér isen som den er eller sammen med frisk frugt.
Mængde: 4
Ingredienser
  • 4 æggeblommer.
  • 2 spsk sukker.
  • ½ liter piskefløde.
  • 1 stang vanilje.
  • 1 plade daim.
Instruktioner
  1. Pisk æggeblommer og sukker med vaniljekorn.
  2. Pisk fløden til tynd skum og vend æggemassen i.
  3. Køl massen ned i ismaskinen i cirka 20 minutter.
  4. Skær daimchokoladen i små tern og hæld dem i ismaskinen.
  5. Nedkøl daim-isen i yderligere 20 minutter.
Link: http://www.ismaskinen.dk/isopskrift.aspx?cat=2&id=23

Lukket for komentarer.